MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

Benvinguts/des a la web de difusió del Camí de l’Escola (El camí de la vida. 2018)

SINOPSIS

Comença un nou dia… Alumnes de primària i secundària ens mostren des de Nicaragua i des de Menorca les diverses realitats quotidianes del nord i del sud. Els alumnes reflexionen sobre les circumstàncies del món en els que els ha tocat viure, sobre el que els hi agradaria canviar, i aventuren una mirada cap al futur. En acabar el dia la llum s’apaga… 

Al tornar a sortir el sol hauran transcorregut més de 12 anys. Els adults d’avui, els infants i adolescents d’ahir, ens acompanyen per tot tipus de camins en aquest viatge pel món i pel temps, intentant comprendre la realitat que ens envolta, la realitat que ens agradi o no, hem construït i construïm entre totes… dia a dia, pas a pas.

VEURE EL DOCUMENTAL

Podreu veure el documental sencer a continuació, però abans comentar-vos que MIRA intenta fer un recull estadístic del número de persones que visualitzen el documental en cada reproducció (com sabeu youtube comptabilitza el número de reproduccions, no el número d’espectadors). Per aquest motiu:

  1. Se vos enviarà a un formulari on podeu introduir la informació de forma totalment anònima.
  2. Se vos agreix que sempre que faceu difusió del documental feu servir l’enllaç d’aquesta pàgina i no l’enllaç de youtube.

Veure el documental aquí

UNA PRODUCCIÓ DE

FINANÇAT PER: