MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

Qui som

MIRA

MIRA, associació sense ànim de lucre , neix a Menorca al 2007 amb l’objectiu de donar a conèixer diferents cares de la realitat social i mediambiental. Es pretén assolir aquesta finalitat mitjançant diverses activitats, centrant-se particularment en la producció, divulgació i difusió de qualsevol tipus de material audiovisual.

MIRA està formada per professionals de distintes branques: fotografia, educació, direcció de cinema, disseny, arts plàstiques, sociologia, entre d’altres; per tal que els seus treballs puguin englobar un ampli ventall de temàtiques i metodologies, tot des d’un punt de vista multidisciplinar. Entre els primers projectes de l’organització destaquen la producció dels documentals “Balas hacia Telpaneca» ,  «Allibereu l’esperança!», el reportatge fotogràfic “Els Primers del Kalahari”, així com la difusió del documental  «El camí de l’escola» (realitzat amb anterioritat per membres de MIRA), etc.

Tot i que l’àmbit de l’associació es circumscriu a les Illes Balears, l’associació pretén la divulgació de tot tipus de  problemàtiques tant a nivell global com local.