MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

Benvinguts/des!

| Sin comentarios

MIRA estrena amb molt orgull aquesta pàgina, des d’on farem feina per tal que tot el treball realitzat per la nostra entitat es doni a conèixer d’una forma ràpida i eficaç mitjançant la xarxa. En primer lloc volem a agrair a Aigu Sainz la creació d’aquest portal, sense ell això no hagués sigut possible.

www.miraong.org facilitarà informació sobre tots els actes i esdeveniments rellevants de l’entitat, emetrà distints documentals i altres materials audiovisuals que ha produït l’organització, difondrà material educatiu de sensibilització propi així com un recull d’altres materials de sensibilització sobre diversos temes socials i mediambientals.

Esperem que us sigui d’utilitat, per qualsevol dubte, suggeriment o comentari no dubteu en contactar amb nosaltres.

Deja una respuesta

Los campos requeridos estan marcados con *.