MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

MIRA iniciarà el Gener del 2014 els Tallers per a la Xarxa d’Escoles Cooperants.

| Sin comentarios

El tema seleccionat per la Xarxa d’Escoles Cooperants del Fons Menorquí de Cooperació pel curs 2013/2014 ha sigut el gènere, un tema que de ben segur ens pot donar molt de joc per aprendre, debatre i reflexionar sobre les distintes realitats d’un món globalitzat que intenta fer front als prejudicis que encara l’encadenen. No oblidem que aquestes cadenes es troben tant al Sud com al Nord i que només es poden rompre potenciant mentalitats lliures, resultat del fruit de l’observació i la reflexió.

Per anar escalfant motors vos deixam amb aquests inspiradors fragments del discurs de Malala a la ONU:

Deja una respuesta

Los campos requeridos estan marcados con *.