MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

MIRA estrena «El camí de l’escola»

| Sin comentarios

Ja podeu veure íntegrament el documental El camí de l’escola, un treball que decriu dues realitats paralel·les en el dia a dia de nens i nenes que cursen els seus estudis a llocs ben diferents: uns a Nicaragua i els altres a Menorca.

El documental, que fou produït amb el suport del Fons Menorquí de Cooperació, es divideix en dues parts, una que agafa com a protagonistes a alumnes de primària i l’altre que mostra la vida d’alumnes de secundària. Al llarg de la filmació es mostren les grans diferències que hi ha entre les vides d’aquests joves i com cadascun d’ells fa camí per arribar a fer realitat els seus desitjos.

El camí de l’escola pretén ser una crida a la reflexió sobre les diferents realitats al món, des de la més propera fins a la més llunyana, per tal que la que sembla que tenim més enfora se’ns apropi i poguem veure-la com una realitat en la que nosaltres, a la fi, també hi juguem un paper a representar.

Podreu visualitzar el vídeo anant a la secció de projectes propis d’aquesta pàgina.

Esperem que ho gaudiu!

Deja una respuesta

Los campos requeridos estan marcados con *.