MIRA

Benvingut/da a la Pàgina de MIRA

Un any més MIRA a les escoles!

| Sin comentarios

Des de finals del 2011 fins a finals de març MIRA du a terme novament uns tallers de sensibilització als centres de primària de la Xarxa de Centres Cooperants del Fons Menorquí de Cooperació.

"Tallers MIRA 2012"

Els tallers tracten la temàtica de la sobirania alimentària i consten de 3 sessions en les que s’hi inclouen diferents activitats. Totes elles basades en la màxima participació per part de l’alumnat i de les que destacam un joc de roll playing en suport audiovisual, en el que els alumnes són els protagonistes d’una història en imatges i sons, en la que han de decidir el que es fa o es deixa de fer. Patint d’aquesta manera les conseqüències en primera persona d’un món on no es respecta el dret a la sobirania alimentària.

"Talles de MIRA 2012"

Per tancar el taller els alumnes duen a terme una assemblea de la ONU en la que han de cercar solucions als problemes plantejats.

Deja una respuesta

Los campos requeridos estan marcados con *.